(Gast)bloggers/vloggers gezocht!

Opzoek naar ervaringen met myalgische encefalomyelitis (ME), fibromyalgie en/of scoliose!

Met Leven Met Lepels deel ik vooral mijn ervaring(en), maar alleen mijn verhalen zijn niet genoeg om meer bewustzijn te creëren voor deze aandoeningen. Daarom ben ik op zoek naar (gast) bloggers/vloggers, om meer verhalen naar buiten te brengen.

Wat ga je doen?

Blog:
Je gaan schrijven waarover jij wilt, over wat jij kwijt wilt, over hoe leeft met jouw aandoening(en). Vanwege de onvoorspelbaar van het chronisch ziek zijn zit je niet vast aan een deadline. Jij kiest wanneer jouw blog online komt én hoe vaak je wilt bloggen. Je blog wordt dan gedeeld via de website, en diverse sociale media kanalen van Leven Met Lepels.

Vlog:
Misschien heb je al een vlog of wil je met het vloggen beginnen. Dat maakt niet uit. Jij hebt de touwtjes in handen. Het enige wat ik zal doen zijn jouw video’s van YouTube uploaden op de website. Je krijgt een eigen pagina waarin duidelijk jou video’s te zien zijn en worden doorgelinkt naar jouw YouTube-kanaal.

Zie jij jezelf hier wel in, en werk je graag samen? Verstuur dan een e-mail naar levenmetlepels@outlook.com met daarin even wat je graag zou willen en dan komt de rest vanzelf. Graag GEEN bericht via mijn sociale media kanalen, omdat ik anders zelf geen overzicht hou.

En wie weet zijn jouw verhalen/video’s binnenkort te lezen/te bekijken op Leven Met Lepels.

Sociale media

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close